nedelja , februar 17 2019

10 godina uspešnog poslovanja kompanije Hajneken u Srbiji (VIDEO)

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević, u pratnji ambasadora Kraljevine  Holandije u Srbiji Hendrika van den Dola i direktora kompanije Hajniken posetili su danas pivaru u Zaječaru.

„Hvala Vam što ste danas naši gosti u Zaječarskoj Pivari koja je deo velike Hajniken porodice. Od kada smo došli na srpsko tržište Hajniken je zaposlio skoro 300 ljudi i investirao preko 200 miliona evra u srpsku privredu, dok je skoro 11 miliona evra uloženo u  Pivaru u Zaječaru u poslednje dve godine“, istakao je direktor kompanije Hajniken.

“Nismo imali nikakav incident  u proteklih 354 dana, bezbednost i zaštita na radu su uvek bili od velike važnosti i za nas u Hajnikenu, ništa nije važnije od toga da se zaposleni i gosti  vrate kući bezbedni. Puno truda smo uložili da prenesemo suštinsku poruku našim potrošačima o značaju odgovorne konzumacije. Ove godine smo u Srbiju doneli Hajniken ziro, bezalkoholno pivo sa istim poznatim ukusom za sve koji u bilo kom trenutku požele pivo, rekao je direktor ove kompanije.

„Moja uloga kao ambasadora ovde u Srbiji je da jačam bilateralne odnose izmedju naših dveju zemalja. Ja i moj tim u ambasadi to radimo na više načina. Putem kulturne razmene, bilateralne podrške ključnim reformama i podrškom Srbiji na putu ka Evropskim integracijama“, rekao je ambasador Kraljevine  Holandije u Srbiji Hendrik van den Dola.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo da sam danas ovde sa ambasadorom Kraljevine Holandije u Srbiji, sa gradonačelnikom Zaječara, sa ministrom Djordjevićem, da u ime Vlade Srbije čestitam deseti rodjendan Hajnikenu Srbija, i da im poželim još mnogo mnogo decenija uspešnog poslovanja u Srbiji“, istakla je premijerka Ana Brnabić.

 

Takođe pogledajte

Oko 64.000 zdravstvenih kartica nije preuzeto

U filijalama RFZO-a stoji oko 64.000 zdravstvenih kartica. Najviše je onih koje su vraćene iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *