subota , oktobar 20 2018

Sportsko streljački klub ”Timok” Zaječar slavi 130 godina postojanja!

Sportsko streljački klub ”Timok” Zaječar ( za streljaštvo i streličarstvo) ove godine slavi jubilej vredan paznje 130 godina postojanja. Klub  vrši upis novih članova i počinje sa aktivnim radom a nadaju se da ce postizati dobre rezulate i dati kao i ranijih godina drzavne prvake.

“Ove godine se navršava 130 godina postojanja i rada sportsko streljačkog kluba Timok Zaječar. Zbog manjka finansijskih sredstava poslednjih nekoliko godina  klub  nije mogao normalno da funkcioniše, ali sada ponovo pokreće sve svoje aktivnosti i kako nam je rekla Dragoslava Djokić predsednica  kluba, nadaju su da će ponovo postizati dobre rezultate. U toku je upis novih članova, a ovim sportom mogu da se bave svi i mladi i stari. Streljaštvo je individualni sport, a  naši članovi su skoncentrisaniji,staloženiji,mirniji,  a trudimo se da naši takmičari budu i dobri djaci,rekla je Dragoslava Djokić  predsednica kluba.

“Opremljenost kluba je dobra i poseduju sve potrebne rekvizite. U okviru kluba POSTOJI I SEKCIJA ZA STRELIČARSTVO već 4 godine. Obuku je prošlo 15 članova”, dodala je Dragoslava.

Podsećamo da je ovaj klub je iznedrio i državne prvake i takmičare koji su postizali sjajne rezultate na mnogim prvenstvima.

Treninzi se održavaju dva puta nedeljno. Strelište radi utorkom i petkom pre podne od 9 do 13 sati, a ponedeljkom, sredom i četvrtkom od 14 do 18 sati, a nalazi se na Kraljevici iznad  vašarišta, pored Doma izvidjača. Broj telefona je  432-007.

Takođe pogledajte

Obaveštenje iz kabineta gradonačelnika Zaječara

Iz kabineta gradonačelnika grada Zaječara stiglo je hitno obaveštenje u kome se kaže: Na osnovu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *