četvrtak , avgust 22 2019

Ako vidite ovo na satu, odmah zamislite želju

Svakog dana imate šansu da zamislite želju koja će direktno doći do Univerzuma, ali treba pažljivo da odredite vreme i neka to bude u čudesnoj zlatnoj minuti, piše Lovesensa.

U određeneno vreme svakog dana postoji zlatna minuta i veruje se da će se sve što zamislite u tih 60 sekundi ubrzo ostvariti. U zlatnoj minuti se pojačavaju spiritualne moći, otvara se prostor za komunikaciju sa Univerzumom i svemir čuje naše molitve i želje. Zlatna minuta se računa na vrlo specifičan način, odnosno prema trenutnom datumu i mesecu. Dan u datumu predstavlja sate, a redni broj meseca minute. Ovaj slučaj se razlikuje samo za periode u mesecu od 25. do 31.

Na primer, 16. januara zlatna minuta je u 16:01 popodne i u 04:01 ujutru, a 19. marta zlatna minuta je u 19:03 i u 07:03 ujutru. Zlatna minuta se za period od 25. do 31. u mesecu računa prema obrnutom principu, tako što dan u mesecu predstavlja minute, a redni broj meseca sate. Na primer, 25. januara zlatna minuta je u 01:25 i u 13:25, dok je 30. aprila zlatna minuta u 04:30 ili 16:30 popodne. U zlatnoj minuti imate pravo samo na jednu želju, ali treba da je zamislite otvorenog srca i treba da bude iskrena i precizno definisana.

Izvor: Kurir.rs/Lovesensa     Foto: Pixabay

Takođe pogledajte

OŠTEĆUJE MOZAK! Nikako ne spavajte sa upaljenim svetlom!

Veštačko svetlo može negativno uticati na zdravlje celog tela, a istraživanja su pokazala da čak …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *