subota , mart 23 2019

Formirana lokalna organizacija Saveza za Srbiju – Zaječar (VIDEO)

U Zaječaru je  formirana lokalna organizacija Saveza za Srbiju – Zaječar

“Savez za Srbiju jer smo shvatili poziv građana na ujedinjenje. Savez za Srbiju  zato što smo zajedno jači. Savez za Srbiju zato što moramo zaustaviti odliv ljudi iz našeg grada. Savez za Srbiju zato što moramo vratiti nadu i osmeh na lica ljudima. Savez za Srbiju zato što moramo zaustaviti propadanje Zaječara” , rekao je Miloš Stojadinović, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke.

Želimo normalan život dostojan čoveka u 21. veku ,zaključio je Stojadinović.

“Krajnje je vreme da se pripremimo za borbu, bez sumnje, bez povlačenja, a to možemo jedino ako podržimo jedan jak savez. Savez za Srbiju, Savez za Zaječar “, istakla je Sonja Milutinović – sekretar Gradskog odbora Dveri.

Posle niza godina nekompetentnog i bahatog upravljanja našim gradom, došli smo do prezaduženog budžeta, nemogućnosti servisiranja osnovnih potreba građana, lošeg zdravstvenog sistema, posrnule privrede, loše infrastrukture, istakao je Miloš Veličković, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke.

“Da bi promenili nešto, moramo od nečega i krenuti. Hajdemo svi da krenemo od nečega i uspećemo, verujte – verujte u sebe! Na nama je da se borimo za to, za budućnost svih nas i onih posle nas”,  rekao je  Nemanja Veljković, najmlađi predsednik sindikata u Srbiji, sindikata Sloga Gorenje.

 

 

Takođe pogledajte

Izborna Skupština Vlaške stranke MOST (VIDEO)

U prepunoj sali Kulturnog centra u Petrovcu na Mlavi u subotu je održana  izborna Skupština …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *