petak , jun 5 2020

Gradonačelnik obišao radove na desnoj obali Timoka

Gradonačelnik Zaječara obišao je danas radove na projektu u okviru redovnog održavanja vodotoka Belog Timoka i izrade odbrambenog nasipa na desnoj obali Timoka.

Na desnoj obali Belog Timoka u naselju Višnjar, Srbija vode izvode radove na izradi odbrambenog nasipa. Radi se prvih  350 metara. Vrednost ovih radova je oko pet miliona dinara, rekao je Ničić.

Ničić je naglasio da će veliki broj objekata u naselju Višnjar biti zaštićeno od izlivanja Belog Timoka.

Čim vremenske prilike budu dozvolile radiće se od mosta u ovom naselju prema Mlekari naglasio je gradonačelnik i dodao da je za kompletno uredjenje i potpuno stavljanje pod kontrolu Belog i Crnog Timoka i Timoka do Vražogrnca grad ima na raspolaganju od Svetske banke gotovo milijardu. Ono što jeste problem grada Zaječara je rešavanje imovinskih odnosa koje grad mora da reši naglasio je Ničić i rekao da kada to bude uradjeno kompletan ovaj projekat biće završen.

Gradonačelnik je sa sardnicima obišao i radove u Zetskoj i Olimpijskoj ulici u Zaječaru, koje se uredjuju u okviru programa koje je grad predvideo za uredjenje atarskih puteva i puteva u rubnim naseljima.

Sredstva od blizu 65 000 evra su namenjena za uredjenje ovih puteva, da se dovedu u pristojno stanje, rekao je gradonačelnik i dodao da se do svake kuće mora uvesti kanalizacija i voda, da bi ulice bile asfaltirane.

Takođe pogledajte

Popravka vodovodne mreže u ulici Dobrivoja Radosavljevića Bobija

Zbog popravke vodovodne mreže u ulici Dobrivoja Radosavljević Bobija , bez vode će biti sledeće …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *