nedelja , januar 20 2019

Gradsko veće (VIDEO)

Većnici su na današnjoj sednici dali saglasnost na izmene Plana i Programa poslovanja Javnog komunalno stambenog preduzeća “Zaječar” za 2018. godinu. Osnovni razlog za korekciju odnosno rebalans je činjenica da će uskoro biti licitacija pokretne imovine Toplane u stečaju koja interesuje naše preduzeće, rekao je Ivan Žikić direktor JKSP “Zaječar”.

Usvojen je Nacrt rešenja o usvajanju godišnjeg likvidacionog izveštaja Jvnog preduzeća “Direkcija za izgradnju” Zaječar u likvidaciji. Većnici su razmatrali Predlog Pravilnika o izmenama i dopunama pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, Pravobranilaštvu grada Zaječara, Budžetskoj inspekciji  i Službi za internu reviziju grada Zaječara.

Članovi gradskog veća su razmatrali Predlog rešenja o utvrdjivanju teksta Konkursa za raspodelu sredstava za sufinansiranje projekata programa rada verskih zajednica za 2018. godinu sa Konkursom. Usvojen je i Predlog rešenja o izmenama i dopunama Rešenja u utvrdjivanju linija gradskog i progradskog prevoza na teritoriji grada Zaječara.

Razmatran je i usvojen Predlog Rešnja o odredjivanju autobuskih stajališta na teritoriji grada Zaječara, Predlog zaključka o davanju saglasnosti za davanje u zakup poslovnih prostorija grada Zaječara. Većnici su razmatrali Predlog Zaključka o davanju saglasnosti Javnom komunalnom preduzeću “Timok-održavanje” Zaječar, za prodaju pet grla konja u vlasništvu grada Zaječara putem licitacije.

Takođe pogledajte

Danas je Bogojavljanje

Danas je Bogojavljenje, hrišćanski praznik kojim se obeležava uspomena na Hristovo krštenje na reci Jordan …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *