sreda , jun 19 2019

Izvučeni parovi za turnir u malom fudbalu u Zaječaru (VIDEO)

Izvučeni su parovi za 28. Novogodišnji turnir u malom fudbalu u Zaječaru. Ukupno 53 ekipe podeljene u šest uzrasnih kategorija boriće se za vredne novčane i robne nagrade.

U prostorijama Sportskog saveza u Zaječaru izvučeni su parovi za 28. Novogodišnji turnir u malom fudbalu.

Najbrojnija je senirorska kategorija u kojoj je prijavljeno 18 ekipa koje će biti smeštene u četiri grupe. U kategorijama mlađi petlići, petlići, pioniri, kadeti i veterani prijavljeno je po sedam ekipa tako da će biti dve grupe. U svim kategorijama dalje takmičenje nastavljaju prvi i drugi iz grupe. Mlađi petlići, petlići i pioniri igraće samo subotom i nedeljom a novina je da će pobednici u tim kategorijama steći pravo učešća na državno prvenstvo Srbije u futsalu.

U kategoriji mlađih petlića nadmetaće se: FK Kablovi, Naša kafana, Igraonica Timok, Roštilj Mrvica, Apoteka Uniprom M, Ogrev Stamenković i Auto Bane Grup.

Petlići: FK Kablovi, Veb biro, SUR Freš, Malac Genijalac, SB Gamzigrad, Mlin Janošević i Rakija i Meze

U kategoriji Pionira takmičiće se: FK Kablovi, Tempo Naxi radio, Kafe Blu, D.G. Ulaz, TV Fira, Gabi Džins-Pekara Ana Bor i Kafe Picerija Bos

Kadeti: Tempo radio, Ribosport, Igraonica Timok, Auto škola Lena 2, Lena Auto, Beče i Auto škola Stop 019

Nosioci grupa u seniorskoj konkurenciji su: Grad Zaječar – Apoteka Uniprom M, DOO Lefter, Centro promet i Apoteka Uniprom M – Grad Zaječar. Ostalih 14 ekipa su: Fortuna, Kombi prevoz Deki, Sicilija, Poljotehnika 019, FMT Zaječar, ZT Timber, Lubnički Prinčevi, Biznis tim Pavlović, Bonaparta, Auto škola Stop 1, Aura Houm, Kombi prevoz Deki 2, Auto škola Stop i FK Rudar.

Veterani: Ajriš pab, Auto Škola Rakić, Freš, Rekreativci, Kopaonik, Poljotim – Sigerija, „54“

Nagradni fond je ove godine mnogo veći naročito za seniore. Kadeti za prvo mesto dobijaju 30 000 dinara za drugo 20 000 i za treće mesto 10 000 dinara. Seniori za prvo mesto 350 000 dinara, za drugo 200 000 i za treće 100 000 dinara. Veterani prvo mesto 25 000 dinara, drugo 18 000 i treće 7 000 dinara. Za ostale kategorije su obezbedjene robne nagrade.

Tokom grupnog trajanja turnira karte se neće naplaćivati, za polufinalne mečeve biće 50 dinara, dok će za finale ulaznice koštati 100 dinara. Sve informacije o Novogodišnjem turniru kao i raspored utakmica možete videti i na sajtu Sportskog saveza Grada Zaječara.

Takođe pogledajte

Prvo kolo Gradske lige “Sima Jovanović” u nedelju na Popovoj plaži

Prvo kolo Gradske lige “Sima Jovanović” u lovu ribe udicom na plovak, održaće se u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *