petak , jul 30 2021

JKP”Vodovod” : U toku slanje opomena pred isključenje neredovnim platišama

JКP „Vodovod“ Zaječar obaveštava sve korisnike da je u toku slanje opomena pred isključenje svim neredovnim platišama računa za pružene komunalne usluge.
Nakon slanja opomena JКP „Vodovod“ Zaječar će krenuti sa isključenjima sa vodovodne mreže svih korisnika čije je dugovanje prema ovom preduzeću veće od 50.000,00 dinara u skladu sa Zakonom o komunalnim delatnostima.
“Pozivamo naše korisnike koji imaju dugovanja da u roku od 15 dana od dana prijema opomene dođu na blagajnu JКP „Vodovod“ -a Zaječar i izmire račune kako bi izbegli isključenje i dodatne troškove ponovnog priključenja.
Dugovanje može da se izmiri i putem reprograma duga na više mesečnih rata. Više informacija o reprogramiranju dugovanja možete dobiti na blagajni JКP „Vodovod“ -a ili na kontakt telefon 019/ 422-041.
Takođe, obaveštavamo korisnike koji su za vreme trajanja vanrednog stanja privremeno priključeni na vodovodnu mrežu, ukoliko ne izmire svoja dugovanja ili ne zaključe sporazum o reprogramu duga za izmirivanje obaveza na više mesečnih rata u roku od 15 dana od dana obaveštenja, ponovo će im se obavustaviti usluga vodosnabdevanja”, stoji u saopštenju.

Takođe pogledajte

Isplata posebne novčane naknade za jun

Isplata posebne novčane naknade za jun ove godine, uplatom na tekuće račune korisnika kod poslovnih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *