nedelja , februar 17 2019

KK „Jedan tim“ Zaječar – novi košarkaški klub u našem gradu

KK „Jedan tim“ Zaječar je novi košarkaški klub u našem gradu, osnovali su ga višegodišnji stručnjaci iz košarkaškog sporta u saradnji sa mladim i perspektivnim igračima i istinskim i pravim zaljubljenicima u sport pod obručima. Cilj nam je omasovljenje košarkaškog sporta i sklanjanje dece sa ulice, uz pružanje stručnog rada od strane višegodišnjih stručnjaka u radu sa decom o kojima govore igrači koji su prošli njihovu školu kao i imena ljudi sa kojima su sarađivali i priznanja koja su dobili.

O našoj posvećenosti i entuzijazmu govori i to da su naši treninzi potpuno BESPLATNI. Treninzi se održavaju svakog radnog dana od 8 do 9:30 časova na košarkaškom terenu u naselju Kraljevica, prijem novih članova uzrasta od mini basketa do pionira je u toku. Otvoreni smo i za individualne treninge i razvoj tehnike, motorike i fizičke spremnosti svih zainteresovanih košarkaša.

Za sve informacije stojimo svima zainteresovanima na raspolaganju, informacije možete dobiti na telefon 064/44 96 555 (Dragan Krošlin-Gera).

Takođe pogledajte

Međunarodni Novogodišnji festival tenisa

Na kraju jedne uspešne teniske godine, Teniski klub AS Timok za sve svoje polaznike tenis …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *