nedelja , decembar 17 2017

„KREATIVNO MENTORSTVO” u potrazi za mladim talentima Srbije

I ove godine program „Kreativno mentorstvo” u potrazi je za mladim, talentovanim profesionalcima u kulturi!

Od početka oktobra do danas kroz turneju po gradovima Srbije tim „Kreativnog mentorstva” predstavio je program i konkurs za 2017/18 godinu. U Somboru, Zaječaru, Užicu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu kroz različite institucije kulture od pozorišta, kulturnih centara do galerija i biblioteka zainteresovanim učesnicima/učesnicama pokazali su mogućnosti koje im ovaj besplatni mentorski program pruža za lično usavršavanje.

„Kreativno mentorstvo” je jedinstveni mentorski program koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj profesionalaca i budućih stručnjaka u oblasti kulture, umetnosti, kreativnih industrija i medija.

Program prepoznaje mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između etabliranih stručnjaka, mentora, i budućih profesionalaca, mentija.
„Kreativno mentorstvo” omogućava prostor za promišljanje i rad na sebi, jednogodišnju mentorsku podršku, relevantne treninge i predavanja na aktuelne teme od značaja za rad i razvoj učesnika, kao i povezivanje sa drugim angažovanim i aktivnim profesionalcima.

Već šestu godinu zaredom, „Kreativno mentorstvo” gradi, okuplja i podržava zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja doprinosi razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, znanju i saradnji. Program je do danas okupio 150 ambasadora „Kreativnog mentorstva”, kao i široku mrežu partnera.

DO NOT USE WITHOUT IVICA IVANOVIC’S PERMISSION

Zainteresovani za učešće u programu treba da popune prijavni formular (Google Form), i da pošalju ažuriranu biografiju (CV) na srpskom jeziku na info@kreativnomentorstvo.com najkasnije do 19. oktobra

Takođe pogledajte

Za program Sport u škole planirano 2 650 000 dinara

Igor Božinović sekretar Sportskog saveza grada Zaječara na današnjoj sednici objasnio je da je savez …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *