utorak , mart 26 2019

Međunarodni Novogodišnji festival tenisa

Na kraju jedne uspešne teniske godine, Teniski klub AS Timok za sve svoje polaznike tenis škole, takmi.are, roditelje, članove, prijatelje kluba, medije, sponzore,organizuje tradicionalni , medjunarodni Novogodišnji festival tenisa.Pored malih tenisera iz regiona, doćiće i gosti iz Bugarske, sa kojima klub ima odličnu saradnju.

Početak teniske fešte zakazan je za nedelju 23.decembar od 11h u sportskom centru Milenijum.Svoje veštine sa reketom i lopticom, na mini mreži, u kategoriji crveni nivo, programa mini tenis, tenis 10s prikazaće mali teniseri,dok će takmičari u starijoj kategoriji imati nove zadatke iznenadjenja.Po završetku teniskog dela programa, uslediće svečana dodela nagrada i poklona.Svi učesnici dobiće pored medalja i diploma,i vaučer za nabavku teniske opreme. Specijalni gost festivala je  Deda Mraz koji će deci podeliti paketiće,a onda sledi i slikanje za klubski kalendar i koktel za sve.

Takođe pogledajte

Najbolji na Međuokružnom takmičenju u gimnastici učenici Ekonomske škole

Gimnastička ekipa Ekonomsko-trgovinske škole osvojila je prvo mesto na Međuokružnom takmičenju održanom u četvrtak 21. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *