ponedeljak , jun 1 2020

Ministarka Zorana Mihajlović posetila danas Zaječar (VIDEO)

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas u Zaječaru sa načelnikom Zaječarskog okruga Vladanom Paunovićem i čelnicima lokalnih samouprava tog okruga o aktuelnim i planiranim infrastrukturnim projektima.

Počela je izrada projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju brze saobraćajnice od Paraćina do Zaječara, izjavila je danas u Zaječaru potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Mihajlović je rekla da će u okviru velikog investicionog plana samo u Zaječarskom okrugu u projekte biti uloženo najmanje 2,5 milijarde evra.

Miroljub Jevtić generalni direktor “Infrastrukture železnice Srbije” je istakao da je nakon šest godina obnovljen  putnički saobraćaj između Požarevca i Majdanpeka , a 15. maja ove godine počeo je remont pruge Jajinci  Mala Krsna.

Ministarka Mihajlović je istakla  da će biti uloženo dosta novca i u železničku infrastrukturu i da se već sada rade dve deonice pruge Niš – Zaječar u vrednosti oko 11 milijardi dinara.

Takođe pogledajte

Počinju probe završnih ispita

Polaganje završnog ispita, zbog aktuelne epidemije virusa korona, ove godine će se obaviti po izmenjenim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *