sreda , jul 24 2019

Naša kuća Zaječar – SNS, SPS, JS, Pokret snaga Srbije –Boško Ničić “ (VIDEO)

Danas je Srpska napredna stranka u Zaječaru organizovala konferenciju za novinare povodom predstojećih izbora za Savete mesnih zajednica na teritoriji grada Zaječara.

„Zadovoljstvo mi je da objavim da je danas potpisan koalicioni sporazum izmedju Srpske napredne stranke , Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Pokreta snaga Srbije. Ova koalicija zajedno će izaći na izbore za Savete mesnih zajednica, rekao Boško Ničić nosilac liste, i naglasio da ove četiri političke stranke koje čine i većinu u Skupštini grada će izaći na izbore pod nazivom „Naša kuća Zaječar – SNS, SPS, JS, Pokret snaga Srbije –Boško Ničić “.

„Očekujem , jedan normalni izborni proces, da oni koji budu učestvovali , izlože šta će to biti njihovo zalaganje pre svega za dobrobit njihovih mesnih zajednica, koja su njihova realna očekivanja i mogućnosti da pomognu u razvoju”, naglasio je Ničić.

„U selima moramo da pronadjemo rešenje za gorući problem –primarna zdravtsvena zaštita, što je ozbiljan problem za one koji žive na selu, ali u ovakvom  postavljenom sistemu zdravstvene zaštite je vrlo teško rešiv. Probaćemo , da makar Zaječar bude pilot grad koji će pokušati da dobije saglasnost Ministarstva zdravlja , da počnemo sa mobilnim ambulantama i apotekama, kako bi tim ljudima koji su ostali na selu omogućili pristojan život, rekao je nosilac liste „Naša kuća Zaječar – SNS, SPS, JS, Pokret snaga Srbije –Boško Ničić “.

 

 

Takođe pogledajte

Podrška većine

Poslanici vladajuće većine najavili su  u parlamentu podršku Predlogu zakona o izmenama Zakona o izvršenju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *