sreda , jun 26 2019

„Novogodišnji slučaj čarobnice Lili“

U zaječarskom Pozorištu sinoć je izvedena premijera dečje predstave „Novogodišnji slučaj čarobnice Lili“, u režiji Nataše Petrović, koja je oduševila najmlađu publiku, ali i njihove roditelje. Čarobnica Lili ima supermoći i uspeva da izbavi Novu godinu od Stare godine i prokrči put njoj i Deda Mrazu da stignu do nestrpljivih mališana.

Pouka ove zabavne i maštovite predstave da dobro pobeđuje zlo uticaće pozitivno na prve životne stavove najmlađih. Reditelj predstave Nataša Petrović adaptirala je tekst Momčila Miloševića i priredila novogodišnju bajku koja je naišla na fantastičan prijem kod mališana.

Pored glumaca zaječarskog Pozorišta : Irene Stanković, Sanje Nedeljković i Gabrijela Bećarevića u predstavi igraju i deca iz iz dramske radionice Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“: Аleksandar Radulović, Minja Jovanović, Danica Vasiljević, Marija Dimitrijević, Ksenija Bubanja , Marta Branković i Una Tomić.Novogodišnjoj čaroliji u zaječarskom pozorištu doprineo je i pomoćnik reditelja Vladimir Milošević koji je odabrao i muziku, a ulepšali su je i scenografija Mirka Stokića, efekti majstora svetla Dragana Markovića i kostimi Gorice Ilić.

Takođe pogledajte

Održan koncert operske dive Jadranke Jovanović

Povodom 21. Juna – „Svetskog dana muzike, na kasnoantičkom lokalitetu Feliks Romuliana sinoć je održan …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *