nedelja , januar 20 2019

Predstava Sex bomb oduševila zaječarsku publiku

U ovom komadu dvojica prijatelja pokušavaju da nagovore svoje supruge na promenu partnera. Čitav taj proces ubeđivanja je jako dug i „mučan“ za glavne junake, ali jedan vrlo interesantan komični zaplet nastaje u onom trenutku kada njihove supruge preuzmu konce u svoje ruke, pristanu na ono što se traži od njih, ali igraju po svojim pravilima. Niz komičnih replika stvara osećaj vodvilja koji je razgalio publiku.

Marija Veljković je glumačkim umećem sinoć oduševila svoje Zaječarce, a odlični su bili i ostali glumci u predstavi: Đorđe David, Nikola Ivačkov i Kristina Radenković. Publika ih je 5 puta vraćala na bis a toplim aplauzom pozdravljala ih je i više puta tokom predstave.

Inače, predstava „Sex bomb“ je svoju praizvedbu u Srbiji imala 2000. godine. Ovaj tekst napisan je po motivima Brodvejskog mjuzikla „Volim svoju ženu“ Majkla Stjuarta. Nakon osamnaest godina od prvog izvođenja, Rade Vukotić je uradio adaptaciju teksta i režirao rimejk ove predstave u kojoj su Zaječarci sinoć uživali.

Foto: Saša Stamenković

Takođe pogledajte

“Novogodišnji slučaj čarobnice Lili” oduševio mališane u Maloj Jasikovi

Predstava zaječarskog teatra ,,Novogodišnji slučaj čarobnice Lili”, u adaptaciji i režiji Nataše Petrović, oduševila je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *