petak , decembar 14 2018

Saopštenje Gradske izborne komisije

Gradska izborna komisija grada Zaječara je na 15. seednici održanoj dana 19.03.2018. godine, utvrdila preliminarne rezultate glasanja za izbore za članove Saveta mesnih zajednica, održanih 18.03.2018. godiune u mesnim zajednicama: „TIMOK“, „KRALjEVICA“, „KARAĐORĐEV VENAC“, „NIKOLA PAŠIĆ“, „KOTLUJEVAC“, VELIKI IZVOR, VELIKI JASENOVAC, ŠIPIKOVO, ŠLjIVAR, LUBNICA, GAMZIGRAD i ZVEZDAN.

”Ujedno napominjemo da ovakvi preliminarni rezultati glasanja za izbor članova Saveta mesnih zajednica nisu konačni, imajući u vidu da je podnet odgovarajući broj žalbi koje su, uz prateću dokumentaciju, dostavljene nadležnom Upravnom sudu na odlučivanje. Po prijemu odluka Upravnog suda, a u vezi sa izjavljenim žalbama, Gradska izborna komisija grada Zaječara će utvrditi i objaviti konačne rezultate izbora za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Zaječara, posle čega će održati konferenciju za sve medije na području Grada.

Takođe, ističemo da u 34 mesne zajednice i to: Borovac, Brusnik, Velika Jasikova, Vražogrnac, Vratarnica, Vrbica, Gamzigradska Banja, Glogovica, Gornja Bela Reka, Gradskovo, Grlište, Grljan, Dubočane, Zagrađe, Klenovac, Koprivnica, Lasovo, Lenovac, Leskovac, Mali Izvor, Mala Jasikova, Mali Jasenovac, Marinovac, Metriš, Nikoličevo, Planinica, Prlita, Rgotina, Salaš, Selačka, Tabakovac, Trnavac, Čokonjar i Halovo, nije bilo glasanja jer je predloženo onoliko kandidata koliko ima članova Saveta, ili manje, pa su predloženi kandidati, u smislu člana 22. stav 4. Odluke o mesnim zajednicama, po odlukama Gradske izborne komisije, postali članovi Saveta u ovim mesnim zajednicama. Odluke o izabranim članovima Saveta ovih mesnih zajednica objavljene su u „Službenom listu grada Zaječara“, a po njihovom stupanju na snagu, biće istaknute na oglasnim mestima u ovim Mesnim zajednicama”, piše u saopštenju Gradske izborne komisije.

Takođe pogledajte

Ljajić: Neću biti ministar u sledećoj vladi

Ministar trgovine, turizma i komunikacije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da neće biti ministar u …

Ostavite odgovor