petak , jun 5 2020

Sastanak Predsedništva i Glavnog odbora stranke „Most“ u Zaječaru (VIDEO)

U subotu je održan sastanak Predsedništva i Glavnog odbora stranke „Most“ u Zaječaru.

„U Zaječaru smo napravili Gradski odbor stranke, koji čine 11 mesnih odbora. To su: Halovo, Dubočane, Grljan, Marinovac, Veliki Jasenovac, Gradskovo, Prlita, Šipikovo, rekao je Dušan Firović zamenik predsednika stranke “Most” i predsednik Gradskog odbora u Zaječaru.

Vlaška stranka “Most” formirana je da bi rešavala probleme običnih ljudi i malih sredina. Cilj stranke je bolji život svih gradjana, naglasio je Slobodan Perić – pred. Vlaške stranke “Most”. „Želimo da budemo predstavnici onih malih ljudi, onih koje su svi zaboravili. Svi se bave problemima elite, problemima bogatih ljudi. O siromašnima niko ne brine, o istočnoj Srbiji niko ne brine, ona je zaboravljena,“ naglasio je Perić.

“Izazov veliki kao i odgovornost,čeka nas težak posao“, rekao je predsednik Izvršnog odbora Milivoje Janošević .

“Mi nemamo neprijatelje na političkoj sceni, ne želimo da ih imamo, mi želimo saradnju sa svima, u interesu naroda.“

“Zalažemo se za pristojnu, radnu i bogatu Srbiju koja će zaustaviti odliv stanovništa, poboljšati natalitet i životni standard i negovati prave vrednosti”, rečeno je na ovom sastanku.

Na sastanku je bilo reči o planovima i aktivnostima  u oči predstojećih izbora čije se raspisivanje očekuje za proleće 2020. godine.

Takođe pogledajte

Vučić danas prima akreditivno pismo od Harčenka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Ruske Federacije u Srbiji Aleksandra …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *