subota , februar 23 2019

Servisne informacije za Dan državnosti

Za Dan državnosti Srbije 15. i 16. februara Služba za zdravstvenu zaštitu dece radiće od 9 do 17 časova, u prostorijama Zdravstvene zaštite predškolske dece ( prostorije u prizemlju Doma zdravlja). Služba za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva – Opšta medicina radiće po sledećem rasporedu: Ambulanta broj 1 od 9 do 17 časova, Ambulanta u naselju Kotlujevac od 8 do 16 sati.

Za vreme praznika dežurna je Apoteka Lek u centru grada.

Javno komunalno stambeno preduzeće Zaječar, za vreme praznika,  za korisnike svojih usluga organizuje dežurnu službu za hitne intervencije na liftovima, elektroinstalacijama, vodovodu i kanalizaciji, i uslugama grejanja u zgradama. Potrebe za hitnim intervencijama mogu se prijaviti na telefon 425 305 od 7 do 14 sati. U vremenu od 14 do 22 sata potrebe za intervencijama se prijavljuju dežurnim majstorima prema dnevnom rasporedu koji je izliožen na ulazu Javnog komunalnog stambenog preduzećaZaječar.

Prekidi u napajanju  el. energije prijavljuju  se  na broj tel: 425-555  lokal 128, glavnom dispečerskom centru Zaječar.

Tokom predstojećeg praznika, Dana državnosti, na usluzi korisnicima biće ukupno 69 pošta širom Srbije. U  Zaječaru će 15. i 16. februara dežurati glavna pošta u centru grada.

JKP “Zaječar-parking” za vreme praznika 15. i 16. februara neće raditi i tada neće biti naplate parkiranja u gradu. U subotu radno vreme ovog preduzeća je  od 7 do 15 sati.

Narodni muzej “Zaječar“ i arheološki lokalitet “Feliks Romulijana“ biće otvoreni za posetioce i tokom predstojećih praznika. Radno vreme Narodnog muzeja u Zaječaru:
15. i 16. februar 2018. godine: 10-14 časova.

17. februar 2018. godine: 09-15 časova. Carska palata “Feliks Romulijana“ za posetioce je otvorena po ustaljenom zimskom radnom vremenu od 08-16 časova.

Takođe pogledajte

Lovci će zbog kuge odstreliti 70 odsto divljih svinja!

Lovci u Srbiji spremaju se za odstrel divljih svinja, ne bi li se sprečila pojava …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *