subota , februar 23 2019

Šta je to što muškarci žele: Osobine koje poseduje njihova žena iz snova!

Mnogi veruju da su žene složenija bića od muškaraca. Međutim, muškarci nisu tako jednostavni kao što se čini na prvi pogled. Ženama će biti od velike pomoći ako znaju šta je to što muškarci žele ili očekuju od njih. Evo spiska sa nekoliko stvari koje muškarci traže u ženama svojih snova, piše Cosmopolitan.rs

Osmeh

Verovatno ste često puta čuli da su žene sa divnim osmehom jednostavno šarmantne. Prekrasan osmeh osvaja muškarce. Može biti čak i važniji od lepe figure ili šminke. Ponekad, da privučete muškarca dovoljno je da se samo osmehnete. Takođe, predivni zubi su važni za predivan osmeh pa razmislite o tome.

Samopouzdanje

Muškarci vole ambiciozne žene koje mogu da kažu šta imaju na umu. Žena koja nema svoje mišljenje i jednostavno se slaže sa svim njegovim odlukama neće oduševiti nijednog muškarca. Međutim, u odnosima je potrebno pridržavati se pravila 50/50, to jest da jedan partner daje isto koliko i drugi. Žena ne bi trebalo da se plaši da, s vremena na vreme, preuzme odgovornost. Naravno, previše tvrdoglava žena, koja veruje da je uvek u pravu, neće se smatrati atraktivnom.

Poštovanje

Žena treba da shvati da muškarac ima prijatelje i porodicu. Ona mora dozvoliti svom partneru da provede slobodno vreme sa svojim najdražima. Čak i ako vas muškarac pita da se pridružite, recite da ćete to učiniti sledeći put. Muškarci vole ovu vrstu žena.

Smisao za humor

Smisao za humor oduvek je bio i biće odličan kvalitet, kako za muškarce tako i za žene. Osoba sa smislom za humor, sposobna da se smeje uprkos sudbini, uvek privlači, bez obzira na pol.

Zanimljiva osoba

Niko neće želeti da bude blizu žene koja se stalno žali na njen život i druge ljude. Pronađite hobi ili potražite nešto što stvarno želite da radite, a to će vas učiniti srećnim. Muškarci se dive inteligentnim ženama koje su spremne da razgovaraju satima. Um je jedna od najpopularnijih osobina koja privlači muškarce.

Izvor: Stil (cosmopolitan.rs) / Foto: pixabay

Takođe pogledajte

Gledajmo na život kao na dečju igru u kojoj ništa nije ozbiljno osim poštenja!

Citati poznatih intelektualaca o životu koji oplemenjuju čoveka i koje uvek iznova treba pročitati Sve …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *