subota , februar 23 2019

Vlaška stranka Most: „Bor u srcu – Miki Janošević “ (VIDEO)

Redovni lokalni izbori za odbornike Skupštine opštine Bor raspisani su za 4. mart. Novoformirana Vlaška stranka Most, će na izborima 4. marta izaći sa listom „Bor u srcu – Miki Janošević“.

Danas je održana konferencija za novinare ove stranke, na kojoj su predstavljeni glavni ciljevi  i planovi.

Radojica Trailović predstavnik Vlaške stranke Most, istakao je da je stranka formirana, registrovana po svim zvaničnim propisima Republike Srbije i dodao: „Dobili smo mogućnost da se na lokalnim izborima u Boru predstavimo kao manjinska stranka, Vlaške nacionalne manjine.

„Meni je izuzetna čast, da objavim da Vlaška stranka Most pod nazivom „Bor u srcu – Miki Janošević “, kreće u kampanju za prikupljanje potrebnih potpisa, da bi smo predali svoju manjinski listu, rekao je  Miodrag Janošević nosilac liste.

„Saradjujemo sa svima, koji žele našu saradnju, nećemo nikoga napadati u predizbornoj kampanji. Gradićemo mostove i pokušaćemo da svojim znanjem i uticajem, omogućimo da opština Bor, dobije ono što do sada nije imala“, naglasio je Janošević.

Prostorije Vlaške stranke Most opštinskog odbora u Boru nalaze se u ulici Nikole Pašića 24/5 u samom centru Bora. Prikupljanje potpisa biće organizovano sutra od 12 do 16 časova u prostorijama stranke. U subotu će potpisi biti prikupljani u MZ Zlot od 11 do 15 sati, a  u MZ Donja Bela reka od 15 do 19 časova.

Takođe pogledajte

Vučić: Ne priznajem granice nezavisnog Kosova

Srbija će da vodi svoju, srpsku politiku u interesu svih naših građana, a ne u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *