ponedeljak , jul 16 2018

Vučić: Bez vanrednih izbora, državni interes važniji od stranačkih

Predsednik SNS Aleksandar Vučić saopštio je  da je predsedništvo te stranke odlučilo da se ne raspisuju vanredni parlamentarni izbori.

Vučić je posle sednice rekao da je zahvalan vrhu stranke što je gotovo jednoglasno, sa dva glasa protiv, prihvatio njegov stav da je državni i nacionalni interes važniji od stranačkog. “Smatrao sam da je naš državni i nacionalni interes preči i važniji od interesa partije i stranke koju toliko volimo. Smatrao sam da je važnije da se posvetimo rešavanju višedecenijskih problema, budućnosti našeg naroda i dece, a ne da razmišljamo kalkulantski. Članovi Predsedništva su sa samo dva glasa protiv prihvatili tu ideju”, rekao je Vučić.
Istakao je da je više od polovine ljudi koji su danas govorili na sednici Predsedništva govorilo o potrebi da se spoje beogradski i vanredni parlamentarni izbori.
Ipak, rekao je da je zadovoljan što su prihvatili njegov predlog i dodao da su za vanredne izbore na kraju glasali samo Milenko Jovanov i Marija Obradović.

Foto: informer.rs / politika.co.rs

Takođe pogledajte

Ana Brnabić: Smene u Vladi biće odložene dok vodimo bitku za KiM

Nema roka za postizanje kompromisa sa kosovskim Albancima i potpisivanje pravno-obavezujućeg sporazuma između Beograda i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *