nedelja , januar 21 2018

Zaječar domaćin Krosa RTS-a!!! (Video)

Zaječar će ponovo biti domaćin najmasovnijeg sportskog takmičenja u Srbiji. Kros RTS-a, čiji je Zaječar šestostruki pobednik, na programu je sutra  na gradskom hipodromu,a takmičenje sadrži 26 trka,istaknuto je na press konferenciji.

“Ovo je 27.priredba,jedanaesto takmičenje  iz kros serije.Ove godine održano je u rekovcu I Šapcu,sutra je na programu u Zaječaru,a kros serija će se završiti 21.oktobra u Vrbasu”,istakao je Stevan Kovačević,osnivač krosa RTS-a.

Jasna Vasić,načelnica Školske uprave u Zaječaru je izrazila nadu  da će I ove godine kros biti masovan I uspešan.

Igor Božinović,generalni sekretar Sportskog saveza grada Zaječara je poneo titulu  volontera decenije krosa RTS-a,a bio je I najuspešniji generalni sekretar Sportskog saveza Srbije.

Mirko Vujaklija  je rekao da je za ovakav masovan kros potrebna velika proprema kao I napor.Radiće od 40 do 50 ljudi.Iznenadjen sam najavom dolaska mnogih,a biće tu I Amela Terzić.

Kros Rts-a ove godine će otvoriti predškolci, u 9 sati i 50 minuta, trčeći stazom dugom 200 metara. Pozdravna reč predsednika Počasnog i Organizacionog odbora i predstavnika RTS-a planirani su za 12 sati i 45 minuta.Organizator manifestacije je Sportski savez grada Zaječara,a konferencija za novinare je održana u maloj sali Gradske uprave.

 

Takođe pogledajte

“TV Fira” pobednik novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Novogodišnji turnir u malom fudbalu je završen. Ekipa “TV Fira „u konkurenciji pionira savladala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *