subota , mart 28 2020

ZZJZ “Timok” Zaječar obeležio slavu

Zavod za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru obeležio je  slavu Sveti Kozma i Damjan, poznatu kao Sveti Vrači. Obred rezanja slavskog kolača  obavljen je  tačno u podne u sali Zavoda.

“ Braćo i sestre, prijatelji i saradnici, zaposleni i naši dragi penzioneri želim Vam dobrodošlicu u ime menadžmenta naše ustanove i u moje lično ime. Želim da današnji dan provedete zajedno sa nama, da sreću i radost današnjeg dana podelite zajedno sa nama. Zavod za javno zdravlje “Timok” Zaječar tradicionalno već 25 godina obeležava svoju krsnu slavu Sveti Kozma I Damjan posvećenu lekarskoj profesiji i shodno tome sledimo put i nastojimo da naše poslove i zadatke izvršavamo u duhu pravoslavlja, u duhu Svetog Kozme i Damjana, kako su nas i verovanja i predanja o njima učila”, istakla je direktorka  ZZJZ “Timok” Zaječar  Slađana Ristić.

Presecanju slavskog kolača prisustvovali su sveštenstvo Timočke eparhije i domaćini slave, kao i predstavnici nadležnih institucija, lokalnih samouprava, zdravstvenih ustanova, javnih preduzeća ,mnogobrojni poslovni partneri i prijatelji Zavoda, zaposleni i penzionisani radnici.

Takođe pogledajte

Uputstvo građanima Zaječara za ostvarivanje prava na besplatan obrok!!!

Na osnovu Zaključka Štaba za vanrеdnе situacijе grada Zajеčara, o ostavrivanju prava na bеsplatan obrok …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *